Natur Travel - LastMinute 21.6.2015

21.6.2015

*** LastMinute - poslední kajuty *** Novinky na Silvě *** Kanárské ostrovy - slevy 7=5 a 14=10 *** Praktické rady ***

LastMinute na plavby po Jadranu

klasická plavba Silva 003 - termín 27.6.-4.7. - poslední volná kajuta pro 2-3 osoby
naturistická plavba Silva 004 - termín 4.7.-11.7. - poslední volná kajuta pro 2 osoby
naturistická plavba Vjeko 010 - termín 4.7.-11.7. - poslední volná kajuta pro 2 osoby

Na doprodej posledních volných kajut jsme pro Vás připravili slevy LastMinute. Cena LastMinute pro plavbu Silva je 13.490 Kč/os (3. osoba v kajutě za 9.990 Kč) a pro plavbu Vjeko pak 22.390 Kč/os.

Máte málo dovolené? V týdnu 4.7.-11.7. jsou pouze 4 pracovní dny.

Podrobné informace naleznete zde
Nabídkový katalog plaveb po Jadranu (zde není uvedena aktuální sleva) pro rok 2015 je ke stažení zde

Ostatní termíny plaveb jsou v tuto chvíli plně obsazeny.

Nabídka se slevou pro jednotlivce na plavbách Silva a Vjeko

Pro doplnění kajuty hledáme samotné muže či ženu na následujících plavbách -  Silva 003 (muž), Silva 004 (žena) a Vjeko 010 (muž)
Využijte nabídky cestování pro jednotlivce bez příplatku za jednolůžkový pokoj či kajutu, naopak dostanete slevu - cena pro jednotlivce 12.990 Kč na Silvě a 19.990 Kč na Vjeku.
Podrobné informace zde

Novinky na jachtě Silva

Nejviditelnější novinkou je vybudované zastínění části horní paluby, které kapitán Ante vytvořil na naše přání, tak abyste měli možnost se skrýt, v případě zájmu, před slunečními paprsky. Horní palubu dále vybavil několika skládacími křesílky pro Vaše větší pohodlí. Tyto nejviditelnější novinky pak doplňují další drobná vylepšení zpříjemňující plavbu na jachtě Silva.
Letošní posádka je stejná jako v loňském roce, tedy kapitán Ante, kuchař Zdravko, plavčík-číšník Srdžen, plavčík-mechanik Denis a kormidelník Maradona.

 _ _ _cam00721_400

Magnolias Natura - Kanárské ostrovy

V tomto oblíbené naturistickém komplexu na ostrově Gran Canaria platí pro nové objednávky slevy 7=5 a 14=10 při pobytu v období 8.6.-31.8.2015
Popis a další informace naleznete zde

Praktické rady na cesty

Chorvatsko
dálnice
- doporučujeme si pořídit elektronickou "krabičku" pro platbu mýta - ENC, ušetří Vám čas i peníze. O způsobu jejího pořízení a použití se dočtete v tomto článku nebo na oficiálním chorvatském webu
mobilní data
- neobejdete se během dovolené bez připojení k internetu a nechce se Vám platit datový roaming či se spoléhat na WiFi ? Pro pobyt v Chorvatsku doporučujme zakoupit si místní sim kartu, např. od Tele2 - Cheapest Surf & Call za 50 Kuna (asi 180 Kč), která zahrnuje předplacených 3 GB dat (a nějaké ty hovory k tomu). Jedná se o speciální produkt pro turisty, přiložené informace jsou i v českém jazyce. Zakoupit lze na mnoha místech, například ve stáncích Tisak. Informace naleznete zde

Řecko
peníze - doporučujeme cestovat do Řecka s hotovostí a nespoléhat se na výběry z bankomatů. Řecko se ocitá v nejasné finanční situaci, které již málokdo rozumí. Na Vaše dovolené by však tato situace neměla mít žádný vliv, jedinou vyjímkou je možnost nedostatku bankovek v bankomatech a proto doporučujeme se na cestu vybavit hotovostí.

ktm_893