Natur Travel - news 06.01.11

6.1.2011

Vážení naturisté, předkládáme Vám první Newsletter naší CK v roce 2011.

 Natur Travel - news 06.01.11 Natur Travel - news 06.01.11 Natur Travel - news 06.01.11 Natur Travel - news 06.01.11

NOVÁ WEBOVÁ PREZENTACE

Těsně před Vánocemi jsme zprovoznili ve spolupráci s firmou Rain.cz (např. Wellness-noviny) naši novou internetovou prezentaci, samozřejmě na stejné adrese, tj. www.naturtravel.cz. Nyní postupně doplňujeme (a ještě dlouho budeme) rozsáhlé informace o jednotlivých lokalitách, vylaďujeme různé „poruchy“ systému a snažíme se vytvořit obsáhlou databázi naturistické rekreace v chatkách, bungalovech, appartementech, hotelech, luxusních resortech, na jachtách i zaoceánských výletních lodích. Rádi uvítáme Vaše podněty, zprávy a reportáže o naturistických lokalitách z pohledu rekreanta, Vaše fotografie, videoklipy.

15. LEDNA – NOC NATURISTŮ V AQUAPARKU ČESTLICE

Opět máte možnost navštívit největší český aquapark v Čestlicích a zúčastnit se již tradiční Noci naturistů. Podmínky jsou obdobné těm z roku minulého – vstupné 350 Kč/os. v době 18:00-23:30 hod. (18:00-20:00 FKK pouze v Saunovém světě) a 250 Kč/os. v době 20:00-23:30 hod. (celý areál FKK).

Další plánované termíny setkání naturistů v AP Čestlice = 12.3. a 7.5.2011, 2.pololetí bude upřesněno později.

TERMÍNOVANÉ SLEVY V LEDNU 2011

Připomínáme termínované slevy, které poskytujeme na některé akce v průběhu lednu:

Do 15. ledna máte možnost získat 5% slevu na plavby jachtou Silva, slevu 650 Kč/os. při plavbě na lodi Vjeko, 2% slevu při pobytu v Solarisu a Valaltě. Do 25. ledna získáte slevu 1200 Kč/os. při zaknihování své účasti na autobusovém zájezdu na Zakynthos. Do konce ledna získáte 15% slevu při zaknihování své dovolené v hotelu Panorama na Zakynthosu, 20% slevu při zaknihování pobytu v appartementech na Koversadě a rovněž 20% slevu při zaknihování dovolené v černohorském středisku Ada Bojana.

Z široké nabídky naturistické rekreace Vám přinášíme ty, u nichž platí lednové slevy:

PLAVBY JACHTOU SILVA A VJEKO

Prodej naturistických turnusů na Silvě probíhá letos mimořádně úspěšně – turnus 102 je zcela vyprodán, v turnusech 103 a 104 jsou již jen poslední volné kajuty, prodej kapacit na Silvě – turnus 105 a 107 a na Vjeku – tunus 108 prozatím bez omezení. K 15.1.2011 končí platnost slev za brzké knihování (budeme poskytovat tuto slevu i u objednávek realizovaných a zálohově uhrazených v pondělí 17.1.2011.

Proč právě na Silvu a proč zrovna s naší CK. Již 19. sezóna na stejné lodi, se stejným kapitánem při naprosté spokojenosti všech účastníků, a navíc - jsme přesvědčeni o tom, že naše cena za plavbu na jachtě Silva je opět nejnižší v České republice.

Garance nejnižší ceny - pokud by se někomu přece jenom podařilo nalézt obdobnou plavbu se stejným rozsahem a kvalitou služeb v daném termínu u jiné CK, pak mu velice rádi prodáme zájezd za tuto, nižší konkurenční cenu (neplatí pro tzv. ceny Last minute).

AUTOBUSOVÝ ZÁJEZD NA ZAKYNTHOS

Do 25.ledna platí výrazná sleva pro účast na autobusovém zájezdu na Zakynthos, do naturistického hotelu Panorama. Autobus i trajekt je zajištěn, ubytování v hotelu předjednáno – nyní už záleží pouze na Vašem zájmu, zda se tento „zájezd roku“ uskuteční, rozhodovat se bude koncem ledna t.r. Rozhodně však můžeme tuto akci jen doporučit – hotel je velice příjemný, pláž Gerakas rovněž, stejně jako celý ostrov Zakynthos, cestou je plánována návštěva bájné Olympie a mystických Delf v Řecku, Benátek a Dolomit, resp. některých dalších historických měst v Itálii. I pobyt na trajektu z Itálie do Řecka a zpět poskytuje řadu příjemných zážitků a dostatek odpočinku. A proč zrovna letos – jsme přesvědčeni, že v průběhu doby evropští naturisté zjistí, jak je tam pěkně (i počet naturistických cestovek s nabídkou Zante neustále roste) a už těžko budeme shánět tak velkou kapacitu (BUS=25-50 osob). Příkladem je Korsika, která onen vzestup zájmu již zaznamenala a kapacitní, ale i cenové (zářijová sleva 14=7 už v Club Corsicana není) poměry se změnily, zejména pro pořádání autobusového zájezdu, k horšímu.

STŘEDISKO ADA BOJANA V ČERNÉ HOŘE + BÁNOVCI

Ve středisku Ada Bojana platí do konce ledna t.r. výrazná termínovaná 20% sleva z ceny pobytu. Když si ještě vyberete vhodný termín, v kterém získáte další slevy typu X=Y, příp. využijete slevy pro děti a osoby na přistýlce, pak skutečně zjistíte, že pobyt v Ada Bojaně je velice laciný. Jen malá ukázka –

Tříčlenná rodina, rodiče a dítě do 13 let, týden pobytu v termínu 5.9.-12.9., polopenze
…. sleva pro dítě do 13 let v Typ A i L = 100%, sleva 7=5, sleva 20% za brzké knihování
… cena za celou tříčlennou rodinu a týden = 5.941 Kč v Typ A a 6.600 Kč v Typ L.

To je v podstatě cena, za kterou se rekreuje na Istrii pouze jeden člověk. V ceně není zahrnuta doprava, cestovní pojištění, nápoje (kromě snídaně) a obědy.

!!! Sleva 20% pouze do konce ledna t.r. !!!

A cestou do střediska Ada Bojana, ale i na jachtu Silva či Vjeko doporučujeme „odpočinek na cestě“ ve slovinských termálních lázních Bánovci u Veržeje, v prostoru mezi Murskou Sobotou a Ljutomerem v severní části země. Perfektní ubytování a strava, příjemný venkovní naturistický bazén s termální vodou, min. doba pobytu pouze 2 dny.

ing. Hájek, NTSC