Natur Travel - news 12.1.2015

12.1.2015

***Naturistické koupání v Čestlicích***Nabídka pro jednotlivce na plavbách***Plavby Silva a Vjeko***Autobusem do Francie***Slevy FirstMoment***Nabídka kempů***

hidden-beach-resort-mex_hid0_overview_9-12-eps_detail2gross_400club_orient_1_40017254_img_0088-kopie_400

KOUPÁNÍ BEZ PLAVEK V AP PRAHA V ČESTLICÍCH

Již tuto sobotu, 17.1.2015, se koná v Aqupalace Praha v Čestlicích již tradiční koupání a saunování bez plavek pro naturisty. Areál je zcela naturistický od 20:00h, od 18:00h pak můžete využít zvýhodněného vstupného a čas strávit bez plavek v rozsáhlém Saunovém světě. Podrobné informace naleznete zde
(pokud jste někde zaznamenali v minulých týdnech informaci o zrušení akce, tato informace byla chybná, akce se koná)

NABÍDKA PRO JEDNOTLIVCE NA PLAVBÁCH VJEKO A SILVA

Pro doplnění kajuty hledáme samotného muže na plavbu Vjeko a samotnou ženu na plavbu Silva, termín 4.7.-11.7., západní trasa.

PLAVBY NA JACHTĚ SILVA A VJEKO V ROCE 2015

Nabídkový katalog plaveb po Jadranu pro rok 2015 je ke stažení zde
Stejně jako v minulých letech můžete využít výrazných slev, za včasnou rezervaci, pro skupiny již od 4 osob, pro 3. osobu v kajutě, kombinace 2-týdnů.
I v roce 2015 můžete využít přímého leteckého spojení Praha-Split, letenky jsou již v prodeji a jejich cena je aktuálně cca 6.000 Kč/os. za zpáteční let.

!!!   Pozor změna – plavba Silva 001 v termínu 13.6.-20.6. popluje po Střední trase, tj. z Omiše směr Vis a zpět.

SPECIALITA ROKU 2015

Na září 2015 jsme připravili autobusový zájezd do Francie, s týdenním pobytem v FKK-resortu Aphrodite u Středozemního moře, zastávkami v několika zajímavých městech po cestě, např. ve Štrasburku a Avignonu, dvěma celodenními výlety během pobytu, a to do Andorry a Carcassone, resp. do delty řeky Rhony a velmi zajímavými zastávkami ve švýcarských Alpách (Grindelwald, Pilatus, Luzern), při cestě domů. Podrobnosti na našem webu

Stejně jako v minulých letech je třeba se na"specialitu" roku hlásit včas, nejlépe v lednu, kdy je pro Vás připravena i sleva za včasnou objednávku. Je nutno zajistit jednotlivé ubytovací kapacity dle Vašich požadavků.

PRODEJ POBYTŮ V LETNÍ SEZÓNĚ 2015 ZAHÁJEN

Na našich webových stránkách naleznete nabídku naturistických dovolených a je možno si již v dostatečném předstihu zajistit svoji letní dovolenou pro rok 2015. V některých resortech je dokonce víceméně nutné si již v některých termínech zaknihovat svoji dovolenou co nejdříve (např. Valalta a Corsica Natura, Solaris a Koversada zejména v červnu a Panorama na Zakynthosu a Vritomartis na Krétě zase pro změnu v září). Nabídka pro rok 2015 byla opět rozšířena o nově nabízené resorty.

ZÁJEZDY/POBYTY SE SLEVOU FIRSTMOMENT

plavby Silva a Vjeko - Chorvatsko
Autobusem do Francie
hotel Panorama - Zakynthos
Pizzo Greco - Itálie (jen některé termíny a typy ubytování)
Koversada apartmány - Istrie
Solaris - Istrie
Vera Playa - Španělsko
Natur Playa - Mallorca
Kažela "textilní část" - Istrie
Ada Bojana - Černá Hora
CHM Montalivet - Francie
Le Clapotis - Francie
La Genese - Francie

ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA KEMPŮ

Oproti minulým sezonám jsme výrazně rozšířili nabídku kempů pro ty z Vás, kteří preferují cestování s vlastním stanem, karavanem či obytným autem. Řada kempů rozlišuje umístění jednotlivých parcel, případně poskytuje i slevy za včasnou rezervaci, máte tak možnost si v předstihu zajistit vaše ideální místo pro kempování. Většina kempů pak nabízí ubytování i v chatkách či mobilhomech.
Kempy ve Francii
Domaine Laborde, Castillon de Provence, La Genese, Le Clapotis, CHM Montalivet, Origan Village Nature, na Korsice Bagheera a La Chiappa
Kemp ve Spanělsku
El Templo del Sol
Kemp v Rakousku
Rutar Lido
Kempy v Chorvatsku
Ulika, Solaris, Istra

chorvatsko_1francie_1korula2