Natur Travel - News 184.2.2016

18.2.2016

*Slevy FirstMoment do 29.2.2016***Veletrh Holiday World*

 

Výběr z nabídky naturistických dovolených pro rok 2016.
View this email in your browser

Naturistické léto 2016

Solaris - sleva FirstMoment do 29.2.
Do konce měsíce února můžete využít slevy 10% pro pobyty v naturistickém resortu Solaris na Istrii v Chorvatsku. Sleva je platná jak pro ubytování v bungalovech s polopenzí včetně nápojů podávaných k jídlu, tak i pro ubytování v apartmánech bez stravy.
Více informací zde
Španělsko - slevy FM do 29.2.
Do konce února můžete využít slevy 15% z ceny ubytování a stravování v hotelu Vera Playa Club ležícím u písečné pláže v jižním Španělsku na Costa de Almeria. Hotel nabízí široký rozsah stravování, od ubytování jen se snídaní až po plnou penzi včetně nápojů.  
Nebo slevy 10% z ceny ubytování a stravování v hotelu Naturplaya, ležícím kousek od písečné pláže využívané naturisty, na největším z baleárských ostrovů, na Mallorce. Ubytování v hotelu Naturplaya je nabízeno s polopenzí. Ostrov Mallorca je dobře dostupný přímými lety z několika míst v České republice.
Více informací zde
Obliba cílových destinací se mění
Mějte prosím na paměti, že pro letošní rok se v důsledku mnoha okolností mění preference cestovatelů. Některé dříve velmi vyhledávané destinace se potýkají s výrazným poklesem zájmu a naopak u států, které jsou vnímány jako bezpečné poptávka výrazně stoupá. Lze tedy předpokládat, že nabídka  dovolených zejména ve ŠpanělskuŘecku, Chorvatsku či na ostrově Korsika bude vyprodána dříve než obvykle.
Více informací zde
Francie - slevy FirstMoment do 29.2.
Pro pobyt v naturistických komplexech CHM Montalivet na pobřeží Atlantiku, Le Clapotis u Středozemního moře a La Genese ve vnitrozemí - v Provence, můžete využít slevy 20% platné pro objednávky do 29.2.2016 (sleva neplatí pro pobyty v období 30.7.-14.8.2016)
Více informací zde
Poznejte chorvatské pobřeží a ostrovy, neomezujte se jen na jedno místo.
Plavba lodí po Jadranu nejlépe kombinuje relaxaci a poznávaní.
Elegantní motorová jachta Vjeko je nejpohodlnější z lodí využívaných naturisty na Jadranu a dřevěná jachta Silva představuje romantiku na unikátní lodi tradičního jadranského typu trabakul. Máte možnost si zarezervovat svoji jedinečnou  letní dovolenou v některém z prázdninových termínů.
Poplujte s námi po nejkrásnějších místech Dalmácie - krásná příroda, historická místa a koupání v romantických zátokách s křišťálově čistou vodou.
Více informací zde
Veletrh o cestování v Praze
Ve dnech 20.-21.2.2016 (dny určené pro veřejnost) se na výstavišti Praha-Holešovice koná tradiční veletrh týkající se cestovního ruchu Holiday World 2016. Přestože naše CK na velethu nevystavuje, máte možnost si naše tištěné materiály vyzvednout na stánku firmy Rain, číslo stánku VH 230.
Na stánku firmy Rain zíkáte také množství informací z oblasti wellness a saunování, včetně blížícího se SaunaFestu 2016.
Více informací zde
 Share
 Forward