Natur Travel - news 23.9.2015

23.9.2015

***Naturistická dovolená zima/jaro 15/16***Life-style resorty***Plavby po Jadranu 2016***Naturisti v Aquapalace Praha***

hidden-beach-resort-mex_hid0_overview_9-12-eps_detail2gross_400club_orient_1_40017254_img_0088-kopie_400

Naturistická rekreace v období zima/jaro 2015/2016

Na našem webu již naleznete nabídky naturistické rekreace na období listopad 2015 – duben 2016, vše s možností letecké dopravy z Prahy nebo letišť v Německu a Rakousku. Kanárské ostrovy jsou dosažitelné přímými lety s dobou letu cca 5 hodin, destinace na americkém kontinentě či v Asii pak linkovými lety, z Prahy s přestupem, z Mnichova či Frankfurtu pak zpravidla přímým letem, doba letu cca 10-11 hodin.

* Kanárské ostrovy – Lanzarote (Castillo de Papagayo), Fuerteventura (Gran Hotel Natura, Monte Marina), Gran Canaria (Magnolias Natura)
Kanárské ostrovy jsou oblíbenou celoroční destinací naturistů z celé Evropy, snadno dostupné množstvím přímých letů jak z Prahy, tak i z letišť v Rakousku či Německu. Průměrná teplota vzduchu se pohybuje mezi 20-25°C, teplota moře se pohybuje okolo 20°C. Dovolená na Kanárských ostrovech  je tak vhodná pro ty z Vás, kteří v zimě rádi zamíří za teplem a při tom nevyžadují tropické teploty. Kanárské ostrovy jsou velmi rozmanité, na své si přijdou "plážoví povaleči", ale i vyznavači vodních sportů či milovníci přírody nebo historie.

* Mexiko – Yucatan (Hidden Beach)
Mexický Yucatan nabízí kromě bílých písečných pláží a teplého moře bohatou indiánskou kulturu či koloniální minulost. Z plážového resortu jste tak jen za několik desítek minut u úchvatných mayských staveb, jako jsou Chichén Itzá či Tulum. Milovníci gastronomie jistě ocení exotickou kuchyni, na své si přijdou i milovníci míchaných nápojů. Teplota vzduchu se pohybuje mezi 21-35°C, teplota moře se pohybuje okolo 26°C. Vzhledem k době letu doporučujeme pobyty na minimálně 10 nocí.

* Karibik – Saint Martin (Club Orient)
Na karibských ostrovech je naturistům k dispozici resort především na ostrově Saint Martin (Sint Maarten). Návštěvníci zde opět najdou bílé písečné pláže a velmi příjemné teploty, vzduch 27-30°C a voda 26-29°C.  Ostrov St. Martin je pod francouzsko-holandskou správou a je vyhledávaným místem i milovníků letadel. Právě zde se nachází světoznámá Maho Beach, přes kterou přelétavají přistávající letadla v minimální výšce. Vzhledem k délce letu doporučujeme pobyty na minimálně 10 nocí.

* USA – Florida (Caliente Tampa, Cypress Cove)
Oba naturistické resorty na Floridě neleží u moře, ke koupání tak slouží bazénové komplexy či jezera. Jsou však ideální základnou pro golfisty či adrenalinové nadšence. Golfisté na Floridě naleznou desítky golfových hřišt, milovníci adrenalinu několik tematických zábavních parků v Orlandu či Tampě. Teplota vzduchu je velmi příjemná, pohybuje se mezi 20-27°C. Vzhledem k době letu doporučujeme pobyty na minimálně 10 nocí.

* Thajsko – Severní Thajsko (Oriental Village)
Novinkou v naší nabídce je naturistický resort v severním Thajsku. Stejně jako resorty na Floridě, ani on neleží u moře, ale ve vnitrozemí v oblasti města Chiang Mai. Je tak ideální destinací pro cestovatele, kteří hledají místo klidu a pohodlí. Oriental Village je ráj pro naturisty, mohou jej využívat od rána do noci, po celý rok! To vše díky vhodným klimatickým podmínkám v této části Thajska. Teplota vzduchu se zde pohybuje v průměru mezi 28 až 36 stupňů Celsia během dne a v noci, to je příjemných 16-24 stupňů Celsia.

Life-style resorty

V naší nabídce naleznete i tzv. Life-style, které jsou přístupné naturistům, ale především pak párům s volnějším přístupem k sexu. Jsou přístupné samozřejmě pouze dospělým, zpravidla jen párům. Resorty tohoto typu naleznete na Kanárských ostrovech, v Mexiku a v Karibiku.
*Kanárské ostrovy - Gran Canaria (La Mirage), Lanzarote (Spice Resort)
*Mexiko - Yucatan (Desire Resort & Spa, Desire Pearl Resort & Spa)
*Karibik - Jamajka (Hedonism II)

Plavby po Jadranu 2016

V těchto dnech usilovně pracujeme na nabídce našich plaveb na jachtách Silva a Vjeko pro příští sezonu. Nabídka bude zveřejněna a prodej bude zahájen již brzy. Jako každoročně se můžete těšit na nejkrásnější místa chorvatského Jadranu mezi Zadarem a Dubrovníkem, pro rok 2016 jsme připravili 4 plavební trasy. Stejně jako v minulých letech můžete využít slevy FirstMoment, slevy pro skupinky, atd.

Jako každý rok jsou některé termíny našich plaveb na jachtě SILVA vyhrazeny pro ucelené skupiny, které si pronajímají celou loď. Toho využívají především party přátel, sportovní a zájmové spolky či firmy. Pro koho jsou tyto skupinové plavby vhodné, popis lodi a poskytovaných služeb, příklady plavebních tras a další informace naleznete na nabídkovém letáku, který je ke stažení zde
Pokud Vaše skupina není dostatečně velká na obsazení celé lodi, můžete i tak využít zajímavých slev pro skupinky na našich plavbách pro individuální klientelu. Z kapacitních důvodů doporučujeme nás kontaktovat co nejdříve.

Noc naturistů v Aquapalace Praha

Po prázdninové přestávce se pro naturisty opět otevírá v sobotu 26.září Aquapalace Praha v Čestlicích.

Podzimní koupání a saunování bez plavek

sobota 26. 9. 2015  - 20.00–23.30 hod.

VSTUPNÉ DO VODNÍHO SVĚTA OD 20.00 HOD. PRO DOSPĚLÉ 290 KČ, PRO DĚTI 150 KČ, SPECIÁLNÍ VSTUPNÉ OD 18.00 HOD. DO VODNÍHO SVĚTA 390 KČ, VSTUPNÉ DO SAUNOVÉHO SVĚTA ZA PŘÍPLATEK 100 KČ PŘI NÁKUPU NA POKLADNÁCH AQUAPALACE PRAHA

1509-vs-429-aqp-banner-naturtravel-600x150-px_w_600