Natur Travel - news 25.4.2013

25.4.2013

vjeko_levobok_900

Květnové slevy

Období květnových svátků bývá dalším mezníkem při rozhodování – kam letos na dovolenou? Chceme vám rozhodování poněkud ulehčit a vyhlašujeme proto mimořádné májové slevy platné pro rezervace v období 29.4.-14.5.2013 u následujících akcí:

* 4% = Autobusový zájezd na Korsiku v termínu 7.9.-23.9.213 – informace zde
* 5% = Plavby na jachtě Silva – informace zde
* 3% = Plavba na jachtě Vjeko, termín 010 – informace zde
V případě plaveb na jachtách Silva a Vjeko platí zároveň slevy typu 14=13, resp. sleva pro třetí osobu v třílůžkové kajutě a skupinové slevy pro 4 a více osob na jedné smlouvě.





n-resort_1_400_02

Ada Bojana
Již jen pár dní, do 30.4.2013, si můžete objednat dovolenou v Ada Bojana se slevou 10%.

Výše uvedenou slevu je možno kombinovat s dalšími slevami typy 21=15, 14=10,7=5 či jednolůžkový pokoj bez příplatku (tyty slevy platí ve jen v některých termínech)
V Ada Bojana nabízíme také výrazné slevy pro děti, 1 dítě do 13 let ubytované se dvěmi plně platícími osobami je zdarma (do 10.7. a od 7.8.) či se slevou 80% (10.7.-7.8.)
Pobyty již od 3 276 Kč/os týden s polopenzí.







ada_3_400_01

Doporučujeme Vaší pozornosti - Ada Bojana vlastní dopravou
Naturistická rekreace v černohorském středisku Ada Bojana, cca 17 km jižně od Ulcinje, až na hranicích s Albánií je jednou z nejlevnějších, ale zároveň i jednou z nejpříjemnějších variant. Ceny, jak pobytu v samotném resortu (ubytování s polopenzí), tak i v restauracích (zde doporučujeme zejména rybářské restaurace na řece Bojaně v sousedství Ady Bojany) jsou velmi přijatelné. Ubytování nedaleko pláže (3 typy – A, L, B) je solidní, stravování formou bufetu jak po stránce chuťové, tak množstevní velmi dobré.

Písečná pláž je dlouhá několik kilometrů, z toho malá část je “textil”, větší část (cca 400 m metrů) je FKK, zbytek pak “free”, tzn. nekontrolovaná, neorganizovaná. Z Ady Bojany je možno vycestovat na řadu výletů – do blízké Ulcinje, Baru (zejména do Stari Baru), ke Skadarskému jezeru, do oblasti kaňonů řek Morača a Tara, do hor Durmitoru, do Budvy, Kotoru, Cetinje, na Lovčen, na vyhlídku na Sveti Stefan, ale I do sousední Albánie. Doporučujeme pobyt delší než týden (možno přijet/odjet kterýkoliv den na 3 a více nocí), cestou z/do ČR se cestou zastavit a přespat např. v Mostaru, u Dubrovníku, ….

A navíc : Ada Bojana - do 30.4.2013 sleva 10% za včasnou rezervaci.







Tip na léto – zábavně a přitom ekologicky!
Blíží se léto, prázdniny, čas dovolených, a my pro vás máme tip na zajímavé zpestření volného času. Ať už se rozhodnete prožít vaši dovolenou u moře, toulat se po krajině nebo třeba jenom relaxovat na chatě, všude tam můžete využít elektrokolo. Svezení na tomto moderním a zároveň ekologickém dopravním prostředku je velkou zábavou a užijí si jej jak sportovně založení jedinci, tak i ti z vás, kteří mají zdravotní problém, hůř se pohybují nebo si pouze nejsou jisti svojí kondicí. Vybírat můžete mezi klasickými horskými koly, praktickými městskými koly s nízkým nástupem nebo třeba skládačkami, které díky jejich nenáročnosti na prostor odvezete v karavanu i na vaši dovolenou. A pokud jste plni sil, nově nabízíme i klasická jízdní kola značky KTM, horská, trekkingová, městská a dětská.
banner_cestovka_400