Natur Travel - News 26.11.2015

26.11.2015

* Tištěný Ceník 2016 * Plavby po Jadranu * Naturistické pobyty zima/jaro *

 

Naturistické dovolené v roce 2016

Dokončili jsme přípravu a tisk Ceníku naturistických pobytů pro rok 2016 a v pondělí 30.11.2015 bude rozeslán na adresy našich odběratelů. Do svých schránek byste jej tedy měli obdržet do konce příštího týdne. V ceníku naleznete ceny nejžádanějších naturistických resortů a plaveb, kompletní nabídku naturistických dovolených pak naleznete na našem webu
Pro rok 2016 jsme pro Vás spolu s partnery připravili několik zajímavých novinek, nejenom v Evropě, ale i například na indonéském ostrově Bali. 
Naše nabídka zahrnuje pobyty v naturistických resortech, hotelech, ale i kempech s vlastním stanem. Stále populárnějšími se pak stávají naturistické plavby v Evropě i mimo ni. 
U mnoha pobytů můžete čerpat slevy za včasné objednání, naopak LastMinute u naturistických dovolených prakticky neexistuje. Mějte na paměti, že nejoblíbenější místa a termíny jsou velmi brzy vyprodané. 
Prodej byl již zahájen, pro objednávky uskutečněné do 31.12.2015 u pobytových akcí 1.záloha jen 20%.
(snížená záloha neplatí pro dopravní ceniny)
Pokud náš tištěný ceník nedostáváte, můžete si o něj požádat na e-mail

 

PLAVBY NA JACHTĚ SILVA A VJEKO V ROCE 2016

Program plaveb na tradiční jachtě SILVA a moderní jachtě VJEKO pro rok 2016 je již hotov a podrobné informace naleznete na našich www stránkách
Nabídkový katalog plaveb po Jadranu pro rok 2016 je ke stažení zde
Stejně jako v minulých letech můžete využít výrazných slev, za včasnou rezervaci, pro skupinky již od 4 osob,  3. osobu v kajutě, při objednávce plavby na 2 týdny.
Prodej je zahájen a 1.záloha je do konce tohoto roku opět jen 10%.

Pro rok 2016 jsme připravili 4 zajímavé trasy, které nabízejí to nejzajímavější z Chorvatska v oblasti mezi Zadarem a Dubrovníkem. Při plánování programu jsme vzali v potaz v maximální možné míře i vaše požadavky a preference.
Můžete se tak těšit na na historická centra Zadaru, Šibeniku či Splitu, samozřejmě nechybí oblíbené cíle jako Dubrovník, Trogir, Hvar, Korčula, Vis a Modrá jeskyně. Navštívíme také řadu národních parků, jako jsou NP Krka, NP Kornati, NP Mljet či PP Lastovo.

Pronájem celé lodi Silva pro ucelenou skupinu

V termínu 18.6.-25.6.2016 se nám uvolnila kapacita lodi pro ucelenou skupinu. Máte-li zájem o pronájem celé lodi pro vaši skupinu a přizpůsobit trasu a program plavby vašim potřebám neváhejte nás kontaktovat.

Pro koho je nabídka pro skupiny určena:
- party přátel a známých
- sportovní kluby
- pracovní skupiny – teambuilding
- jazykové školy

Výhody plaveb pro skupiny:
- plavební trasu přizpůsobíme Vašim požadavkům
- trasu plavby lze operativně měnit během plavby
- náplň plavby přizpůsobíme Vašim představám
- Vašim požadavkům je možno přizpůsobit i stravu
podrobné informace na e-mail

Naturistická rekreace v období zima/jaro 2015/2016

Na našem webu naleznete nabídky naturistické rekreace na období listopad 2015 – duben 2016, vše s možností letecké dopravy z Prahy nebo letišť v Německu a Rakousku:
- Kanárské ostrovy – Lanzarote (Castillo de Papagayo), Fuerteventura (Gran Hotel Natura, Monte Marina), Gran Canaria (Magnolias Natura)
- Karibik – Saint Martin (Club Orient) - pro členy INF zde platí sleva 10%
- USA – Florida - vnitrozemí (Cypress Cove)
- Mexiko – Yucatan (Hidden Beach) – pro objednávky do 30.11.2015 platí sleva z ceny ubytování s all inclusive: 25% pro pobyty do 15.12.2015 nebo 20% pro pobyty v období 16.12.2015-1.4.2016


C