Natur Travel - News 27.12.2015

27.12.2015

 

Výběr z nabídky naturistických dovolených pro rok 2016.
View this email in your browser

Nabídka naturistické dovolené 2016

Komplex Ada Bojana v Černé Hoře, nedaleko Ulcinje, se dlouhodobě řadí mezi nejoblíbenější pobytová místa z naší nabídky. Komplex je umístěn na ostrůvku v deltě řeky Bojany, obklopen přírodou a ohraničen dlouhou písečnou pláží. Pobyty v Ada Bojana nabízíme za výhodné ceny, s možností využítí mnoha nabízených slev. 
Týdenní pobyt s polopenzí tak stojí:
od 3.538 Kč/dospělá osoba, dítě do 14 let je pak zdarma.
(termín 31.8.-7.9.2016, typ A, vlastní doprava, při ubytování 2 plně platících osob a dítěte do 14 let na přistýlce - po uplatnění všech slev)
Více informací zde
Naturistický komplex Valalta na chorvatské Istrii se dlouhodobě řadí mezi nejžádanější naturistické resorty v Evropě, je tak nutno své dovolené objednávat co nejdříve. Valalta je ideálním místem pro děti, kterým je přizpůsobena část pláže, bazénový komplex a řada služeb. Ale samozřejmě i dospělí zde naleznou širokou nabídku aktivit pro prožití své dovolené.
Ubytování ve Valaltě nabízíme jak v bungalovech se stravou, tak i v apartmánech či mobilhomech s možností vlastního stravování.
Více informací zde
Vyhledávaným místem mezi naturisty je i francouzský ostrov Korsika, kde naleznete krásnou přírodu, dlouhé písečné pláže, klid a romantiku. Můžete zde zkombinovat dovolenou na pláži s výlety do nedalekých hor, či za dobrým vínem do mnoha vinařství. 
Mezi nejoblíbenější resorty se řadí Corsica Natura, Club Corsicana, Bagheera a La Chiappa. I pro Korsiku platí, že je třeba pobyty objednávat co nejdříve, nejoblíbenější ubytování bývá velmi brzy obsazené, což platí především pro Corsica Natura.
Více informací zde
Plavba lodí po Jadranu nejlépe kombinuje relaxaci a poznávaní. Elegantní motorová jachta Vjeko je nejpohodlnější z lodí využívaných naturisty na Jadranu. Máte možnost si zarezervovat svoji jedinečnou  letní dovolenou v ideálním prázdninovém termínu 2.7.-9.7.2016, v týdnu na který připadají jen 3 pracovní dny.
Poplujte s námi po nejoblíbenější trase - Split a dále ostrovy Vis, Hvar a Brač - dostatek koupání, krásná příroda, historická míst.
Koupání v romantických zátokách s křišťálově čistou vodou.
Sleva FirstMoment do 31.12.2015
Více informací zde
Již 25. sezonu pro Vás organizujeme oblíbené  plavby na jachtě Silva po chorvatském Jadranu. Na léto 2016 jsme připravili 4 trasy pokrývající pobřeží Dalmácie a přilehlé ostrovy od Zadaru po Dubrovník.  Můžete tak s námi navštívit nejkrásnější národní parky, historická města, malebné vesničky  či romantické zátoky.
Stejně jako v minulých sezonách pak můžete využít řady nabízených slev, jako je sleva FirstMoment, sleva pro 3. osobu či sleva pro skupinku již od 4 osob. Vemte na dovolenou přátele a ušetříte.
Více informací zde
V naší nabídce naleznete naturistické resorty, hotely či pensiony, které nabízejí svým hostům širokou škálu služeb a zážitků. Můžete se koupat, relaxovat, sportovat či se bavit, vše v přirozeném stylu. Nabízíme pobyty u moře, v horách či termálních lázních. Naši klienti nějčastěji tráví svoji dovolenou v ChorvatskuČerné Hořeve Francii (včetně ostrova Korsika) a na řeckých ostrovech. V popularitě stoupá i Mallorca. Milovníci termálních lázní pak cestují do Slovinska. Mimo letní sezónu jsou nejoblíbenější Kanárské ostrovy.
Více informací zde