Natur Travel - news 5.6.2015

5.6.2015

** LastMinute na plavby ** Akce - plují 3, platí jen 2 ** Naturistické pobyty ** Pozvánka do Třeboně **

 - -

LastMinute na plavby po Jadranu

Na doprodej posledních volných kajut jsme pro Vás připravili slevy LastMinute na plavbách Silva a plavbách Vjeko. Nabídka platí pro klasickou plavbu Silva 003 - 27.6.-4.7. (3 kajuty), naturistické plavbu Silva 005 - 11.7.-18.7. (1 kajuta) a naturistickou plavbu VJEKO 010 - 4.7.-11.7. (1 kajuta). Ceny se slevou LastMinute lze kombinovat s ostatními, v katalogu či na internetu uvedenými, slevami, jako jsou slevy pro skupinku již od 4 osob, pro 3. osobu v kajutě, atd. (slevu LastMinute nelze kombinovat s nabídkou plují 3, platí jen 2)

Podrobné informace naleznete zde
Nabídkový katalog plaveb po Jadranu (zde není uvedena aktuální sleva) pro rok 2015 je ke stažení zde

Speciální nabídka - plují 3, platí jen 2 - SILVA 003 a 005

Jedinečná nabídka platná pouze pro nové objednávky v období 5.6.-11.6.2015, pouze jedna kajuta v akci na každé plavbě. Poplujte s námi na Vis (S3) nebo do Dubrovníku (S5) na jachtě Silva ve 3, zaplatíte jen za 2. Cena: 14.490 Kč + 14.490 Kč + 0 = 28.980 Kč

Nabídka se slevou pro jednotlivce na plavbách Silva a Vjeko

Pro doplnění kajuty hledáme samotné muže či ženu na následujících plavbách - Silva 002, Silva 003, Silva 004, Vjeko 010 a Vjeko 011.
Využijte nabídky cestování pro jednotlivce bez příplatku za jednolůžkový pokoj či kajutu, naopak dostanete slevu - cena pro jednotlivce 12.990 Kč na Silvě a 19.990 Kč.na Vjeku.
Podrobné informace zde

Naturistické pobyty v FKK centrech

Stejně jako každý rok se naturistické resorty rychle zaplňují, některé z nich jsou v mnoha termínech již zcela obsazené. S objednávkou letošní dovolené se tak nevyplatí příliš váhat. Využijte naší široké nabídky naturistických dovolených v nejoblíbenějších destinacích napříč Evropou.

 - -

Navštivte Třeboňsko, tak jako jsme učinili my

O tom, že jižní Čechy je jedna z nejkrásnějších oblastí našeho státu, netřeba diskutovat. Nespočet rybníků, historických památek, architektonických skvostů, ale i stovky kilometrů pohodlných cyklotras – to vše zde můžete naleznout a využít pro svoji rekreaci, třeba o prodlouženém víkendu. My jsme tak učinili a využili jsme služeb areálu “Pod Světem” (www.podsvetem.cz). Doporučujeme!

Ubytování naleznete ve velmi dobře vybavených pokojích a apartmánech “Schwarzenberského seníku” (www.senik-trebon.cz), vše je zde dokonale provozně i esteticky skloubeno. Seník je umístěn na okraji města, mezi Zlatou stokou a rozsáhlými jihočeskými loukami, jedná se o tzv. Mokrá luka.
O cca 250 metrů, blíže k městu, pak majitel Seníku nabízí rozsáhlý gastronomický a oddychový objekt – Restauraci Pěšárna a Vinárnu, Vinotéku “Radka” s kompletní nabídkou vín Znovínu Znojmo. Ke komplexu Pod Světem patří také “Krčínův sklípek”, umístěný v hrázi rybníka Svět a “Louka u Zlaté stoky” (vše na www.pesarna.cz), kde jak vy, tak i vaše děti naleznete řadu možností pro vaše vyžití: gastronomické a grilovací centrum, dětské hřiště, areál s pevnými venkovními fit-stroji, venkovní posezení. Vaše děti zajisté zaujme jezírko s barevnými kapříky a jesetery.

Pouhých 5 minut chůze je vzdáleno molo, od kterého odjíždí každou hodinu loď na plavbu po rybníku Svět (“okolo světa za 50 minut”), za dalších 5 minut chůze dojdete jak k třeboňskému zámku, tak na historické třeboňské náměstí. Pěšky je možno dojít po hrázi rybníka Svět i ke Schwarzenberské hrobce. A možností výletů autem je nespočet – Jindřichův Hradec (zámek a úzkokolejka), Červená Lhota (vodní hrad), systém rybníků u obce Majdalena , s příp. možností FKK-koupání, atd. Zejména pro cyklisty je tento kraj “zemí zaslíbenou”, celý je protkán sítí cyklostezek, kola a koloběžky si také můžete zapůjčit i v rámci firmy “Pod Světem”.
Podrobné informace a obsáhlou fotogalerii naleznete na uvedených webových stránkách.

 - -

Nepřejete si dostávata naše newslettry, odhlašte se zde