Natur Travel - News 8.3.2016

8.3.2016

 

Vyberte si svoji naturistickou dovolenou
cestovní kancelář NATUR TRAVEL
Vyjimečná nabídka na ostrově Lanzarote
50% sleva z ceny ubytování - skvělá nabídka pro naturistický pobyt na Kanárských ostrovech, na Lanzarote - v resortu Castillo de Papagayo. Platí pro pobyty v březnu a dubnu 2016.
Cena pobytu již od 2.428 Kč za osobu a týden (při ubytování 2 osob)
Cena kompletního zájezdu s odletem z Prahy je tak 12.716 Kč/os/týden či 15.144 Kč/os/2 týdny. Opět platí při ubytování 2 osob v apartmánu.
Slevy FirstMoment
I v měsíci březnu si můžete zajistit svoji letní dovolenou do některých naturistických resortů se slevou FirstMoment.

do 15.3.2016
do Chorvatska  - Kažela

sleva 15% platná pro ubytování v apartmánech na min. 7 nocí, více zde

do 31.3.2016
do Řecka - hotel Panorama na ostrově Zakynthos
sleva 10%
z ceny ubytování - platí pro všechny termíny a typy pokojů, více zde

do Španělska - hotel Vera Playa Club
sleva 12%
z ceny ubytování - platí pro všechny termíny a typy pokojů, více zde

do 30.4.2016
do Černé Hory - Ada Bojana

sleva 10% pro všechny termíny a typy pokojů, více zde
Plavby po Jadranu
Plavby - ideální kombinace poznávání a relaxace.
Plavby jsou stále oblíbenějším způsobem trávení dovolené. Ideálně kombinují poznávání a odpočinek. Během dne se můžete slunit na palubě, koupat v opuštěných zátokách s křišťálově průzračnou vodou a večer, či v noci, poznávat malebná městečka. A ubytování, restaurace a bar plují s Vámi.
Poznejte nejkrásnější místa Jadranu z paluby některé z námi nabízených jachet - komfortní jachty Vjeko či romantické jachty Silva

Katalog plaveb je ke stažení zde
Valalta
Stejně jako v minulých letech patří naturistický komplex Valalta na Istrii mezi nejžádanější místa pro naturistickou rekreaci. 
Oblázkové a písečné pláže, několik zátok, bazénový komplex, dětská hřiště a mnoho dalších služeb - to vše zpříjemňuje pobyt návštěvníkům. Naleznete zde i bohatou nabídku z oblasti gastronomie - pivní zahradu, rybí gril nabízející řadu istrijských specialit. A samozřejmě i zdejších vynikajících vín. Středisko je vzdáleno necelých 6 km od malebné Rovinje.
Poptávka pobytů ve Valaltě pravidelně převyšuje nabídku ubytovacích kapacit tohoto střediska a již nyní jsou některé termíny plně obsazeny. S objednávkou pobytu se tak nevyplatí váhat.
Obliba cílových destinací se mění
Mějte prosím na paměti, že pro letošní rok se v důsledku mnoha okolností mění preference cestovatelů. Některé dříve velmi vyhledávané destinace se potýkají s výrazným poklesem zájmu a naopak u států, které jsou vnímány jako bezpečné poptávka výrazně stoupá. Lze tedy předpokládat, že nabídka  dovolených zejména ve ŠpanělskuŘeckuChorvatsku či na ostrově Korsika bude vyprodána dříve než obvykle.