Natur Travel - news 21.5.2013

21.5.2013

*** Ceny LM a další slevy na plavbách *** Nově vypsané slevy pobytů *** Co je nového na Silvě *** Ostrov Korsika *** Tantra masáže ***

vjeko_levobok_900

Plavby Silva a Vjeko - akční nabídky

Last Minute

Silva
- termín 22.6.-29.6. - LM cena 12.499 Kč
Plavba na "tajemný" ostrov Vis, s plánovanou návštěvou Modré jeskyně. Poslední červnový týden slibuje již pěkné počasí, ale stále ještě menší, předsezonní ruch.
Silva - termín 29.6.-6.7. - LM cena 12.999 Kč
Vjeko
- termín 29.6.-6.7. - LM cena 21.499 Kč
Plavby, během kterých navštívíte Národní parky Krka a Kornati a historické město Trogir. Využijte týden, který má jen 4 pracovní dny a navštivte místa zapsaná na list UNESCO. Nebo vemte děti na místa, kde se natáčel Vinetou.

Nabídka pro jednotlivce - plavba Silva

sleva dalších 1.000 Kč
pro muže - termín 22.6.-29.6.
pro ženu - termín 29.6.-6.7. či 6.7.-13.7.

Platí 2, jedou 3 - plavba Vjeko

termín 29.6.-6.7.
ubytování 3 osob ve 3-lůžkové kajutě, 3. osoba je zdarma, nové objednávky, platí katalogové ceny, pro tuto akci neplatí ceny LM a všechny ostatní slevy

Na výše uvedené akční nabídky lze uplatnit další, v katalogu uvedené ceny jako je 14=13, pro skupinu od 4 osob.

silva_11_400
trogir_-_iv_sochy_900

Vezměte své přátele sebou a získejte slevu
Nejlepší doporučení pro výběr dovolené je doporučení od přátel. Jezdíte na Silvu, Vjeko či naše autobusové speciality a jste spokojeni ? Doporučte tuto dovolenou svým příbuzným, přátelům či  známým a jeďte společně. A jako poděkování od nás obdržíte dodatečnou slevu 8% na vaši dovolenou z ceny zájezdu/plavby vašich přátel.  (Platí pro nové objednávky Vašich přátel)

Bližší informace v CK.

10zante-navagio_400

Nově vypsané slevy pobytů
10%
- Koversada-Istrie bungalovy s polopenzí pro pobyty do 15.6.
10% - hotel Panorama-Zakynthos pro pobyty v červenci a srpnu
10% - Solaris-Istrie bungalovy s polopenzí pro pobyty v termínu 19.8.-1.9.
20% - Solaris-Istrie bungalovy s polopenzí pro pobyty do 1.6.
10% - Solaris-Istrie appartmány bez stravy pro pobyty v termínu 1.6.-16.6.
10% - Vera Playa-Andalusie pro pobyty objednané s předstihem 45 a více dnů
100€ kredit na stravu a nápoje - Mallorca při objednání typ 1 nebo 2 do 31.5.



dscf4932_400

Co je nového na Silvě
Dá se říci, že poměrně dost.  Celé podpalubí, tedy včetně kajut, prošlo během zimy kompletní rekonstrukcí. Veříme, že se Vám rekonstruované kajuty budou líbit a pobyt na lodi tak bude příjemnější. Další změna Vás čeká na kapitánském můstku, dosavadní kapitán Ivan předal kormidlo Silvy spolu s celou lodí dalšímu kapitánovi z rodiny Vukovičů, Antemu a sám trochu zvolnil pracovní tempo, aby měl více času na rodinu. Poslední změna se týká oblíbených triček Silva, od letošní sezony se můžete těšit na nový obrázek, který na ně tiskneme.

A co se nezměnilo, stejně jako v minulých letech se o Vás bude starat ochotná posádka, opět pro Vás přivezeme  kajaky, sady na šnorchlování, "žížaly", nějaké ty míče, kytaru a stolní hry. Chorvatská dálnice je mezi hranicemi a Splitem zcela dokončena, dopravní omezení se neplánují.







korsika1_220

Ostrov Korsika
Tento francouzský ostrov ve Středozemním moři je dle našeho názoru v současné době jednou z nejlepších destinací pro prožití naturistické dovolené (samozřejmě, až po jachtách Silva a Vjeko). Solidní ubytování za příznivou cenu, krásné dlouhé písečné pláže, velkolepá horstva takřka “za zády”, řada přírodních krás - útesy, soutěsky, hluboké lesy, kaštanové háje, polodivoká zvěř, ale i několik historicky i architektonicky významných měst. Z několika naturistických středisek doporučujeme zejména resort Club Corsicana, příp. Bagheera či Corsica Natura (ale ten je v převážné části termínů již dávno vyprodán). Doprava z ČR vlastním autem, většinou po dálnicích a trajektem, obvykle Livorno-Bastia (doba plavby 4 hodiny - zajistí naše CK).

Korsika autobusem – v letošním roce pořádáme na Korsiku, opět po několika letech, i autobusový zájezd v termínu 7.9.-23.9.2013. Ubytování je zajištěno v FKK-resortu Club Corsicana v bungalovech typu C1/2E, vybavených kuchyňkou a vlastním sociálním zařízením, stravování si každý zajišťuje sám (ceny potravin jsou na Korsice přibližně jako u nás). V průběhu dvoutýdenního pobytu jsou připraveny 4 celodenní autobusové výlety po ostrově, které zahrnují ta nejzajímavější místa - jsou samozřejmě zahrnuty v ceně zájezdu.

Korsika s vlastním stanem – v souvislosti s autobusovým zářijovým zájezdem jsme dojednali pro příznivce kempování možnost ubytování ve vlastních stanech v sousedním FKK-areálu Corsica Natura. Doprava (bus), trajekt, výlety, služby průvodce jsou identické jako u zájezdu “Korsika-autobusem”.




schody_400_01

Studio Kouzelná Tantra.cz zdraví všechny příznivce koupaní bez plavek.
A nabízí všem, aby otestovali naší kouzelnou tantra-masáž, která dodržuje všechny principy naturismu a úcty k lidskému tělu. Kdo si objedná naší krásnou tantra-masáž, výběr zde:  může si zvolit jednu z krásných masérek, ženy maséra, viz zde a řekne heslo NATURTRAVEL, dostane u nás první testovací 2-hodinovu kouzelnou tantra-masáž se slevou, za 2000 Kč! Lidé z celého světa nám neustále říkají, že tak nádhernou masáž ještě nezažili, okuste ji také.  Josef H., expresident Unie naturistů Čech a Moravy.