Natur Travel - news 30.07.11

29.7.2011

NATUR TRAVEL NEWS 29.7.11 *** AUTOBUSEM NA ZAKYNTHOS *** PLÁNY PRO ROK 2012

nesraz_se_778_02zakynthos_11_40010zante-navagio_400

STAV PRODEJE A SLEVY - ZÁJEZDY CK NATUR TRAVEL

Plavby jachtami SILVA a VJEKO jsou již prakticky historií, poslední plně obsazený letošní turnus vyplouvá zítra. To znamená, že jsou již  přípravovány plavby pro rok 2012 - co vás tedy očekává, na co se můžete těšit. Plavby budou minimálně ve stejném rozsahu jako v tomto roce, tedy 7 plaveb se Silvou a 1 plavba na Vjeku. Silva s klienty zamíří přes NP Krka do NP Kornati, další plavba k ostrovu Vis a další trasa povede do Dubrovníku. Vjeko popluje v jednom z příslušných termínů souběžně se Silvou do Kornátů. Podrobněji vás budeme informovat v některém ze sprnových newsletter. Předpokládáme, že “předprodej” plaveb jachtami po Jadranu 2012 bude tradičně zahájen koncem října t.r.

BUS na ZAKYNTHOS = 2 poslední volné dvoulůžkové pokoje = sleva 3.000 Kč/os.

(tzn. konečná cena při této slevě = 14 990 Kč/os.)

doprodej 1 místa v “dámském” pokoji = doprodejová sleva 3.500 Kč/os. (tzn. konečná cena = 14.490 Kč/os.)

Uvidíte Benátky, starořecké památky v Delfách a Olympii, stavitelské mistrovství u nového mostu přes Korintský záliv, Dolomity nebo významná severoitalská města, zažijete 2 dny pohodové plavby na moderním trajektu a samozřejmě se budete moci vykoupat spolu se želvami caretta-caretta na prosluněných plážích Zakythosu. No za ty peníze – nekupte to.

POSLEDNÍ VÝZVA – začátkem srpna musíme nahlásit trajektové společnosti jména účastníků, obdobně i hotelu na Zakynthosu = kdo o účasti na tomto zájezdu uvažuje, nechť nás neprodleně kontaktuje.


NOVINKY A AKČNÍ NABÍDKY V FKK-RESORTECH

· Koversada – na písečné pláži byl zprovozněn aquapark s mnoha vodními atrakcemi, určenými zejména pro vaše děti

· Hidden Beach Resort na mexickém Yucatanu – slevy 14=12 a 7=6 platí při zaknihování do 31.8. na pobyt v období 1.11-20.12.2011

· Kažela u istrijského Medulinu – do odvolání sleva 10% při zaknihování pobytu na min. 5 nocí, s ubytováním v “textilní” části, nelze kombinovat s jinými slevami

· Hotel Panorama na Zakynthosu – 10% sleva na pobyty do 12.9.

· Ada Bojana – výhodné ceny, nepř. 7=5, …..


PŘIPRAVUJEME PRO ROK 2012 – ČERNÁ HORA + ALBÁNIE

Tak jako téměř každý rok, tak i pro rok 2012 připravujeme “specialitu roku”, tentokrát zájezd autobusem do Černé Hory, s výletem do Albánie. Ubytováni budete v FKK-resortu Ada Bojana na jihu této krásné země, na ostrově v deltě řeky Bojana. Během cesty z domova do Ady Bojany a během jednotlivých výletů byste měli navštívit takové perly Jadranu jako je Dubrovník, Kotor, Budva, Sv. Stefan, Lovčen, Cetinje, Stari Bar, Skadarské jezero, kaňon řeky Morači, v Albánii města Skadar a Kruju a samozřejmě i černohorskou Ulcinj, město u něhož se Ada Bojana nachází. Zájezd plánujeme v měsíci září. 

cerna_hora_3ada_bojana_400cerna_hora_4cerna_hora_1